Α2- ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΔΟΝΙ

Όλοι μαζί-1  Ακούμε με προσοχ1   Αυτόγραφα 2  Αυτόγραφα 1admin-ajax  ΜΙχαέλα και Βασιλική  Η Βασιλική κάτω από το κορδόνι μας

Το Σάββατο 29/3/2014 στις 6 το απόγευμα, συναντήσαμε την αγαπημένη μας συγγραφέα Βασιλική Νευροκοπλή, σε αίθουσα βιβλιοπωλείου της περιοχής μας.  Το χώρο στόλισε με τα έργα μας η υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης με μεγάλη αγάπη και φροντίδα.  Η συγγραφέας μάγεψε μικρούς και μεγάλους με την αφήγηση του συγκινητικού παραμυθιού της “Το κόκκινο κορδόνι”.   Διαπιστώσαμε ότι εκτός από χαρισματική συγγραφέας είναι και χαρισματική αφηγήτρια!  Συζήτησε και μοιράστηκε με τα παιδιά μυστικά των συγγραφέων, απάντησε στις ερωτήσεις τους, θαύμασε τα έργα τους, το κόκκινο κορδόνι της φιλίας μας με την Έγκωμη της Κύρπου και την Αστυπάλαια και τις μουσικές αφηγήσεις που κάναμε σε συνεργασία με το Τμήμα Ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Αστυπάλαιας.  Στο τέλος υπέγραψε τα βιβλία μας, μοιράζοντας με αγάπη τις ευχές της.  Ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε!

Σχετικά με Μαρία Πανουσιάδου

Μαρία Πανουσιάδου, δασκάλα στην Πρωτοβάθμια από το 2001. Έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα etwinnig, Αγωγής υγείας και Πολιτιστικά. Έχω συμμετάσχει με ανακοίνωση στις εργασίες του 2ου Συνεδρίου “Εκπαίδευση Γλωσσικών Μειονοτήτων: Εκπαιδευτικοί μιλούν σε εκπαιδευτικούς για τις εμπειρίες τους” (Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ, 2002).
Έχω συμμετάσχει με εισήγηση στη διημερίδα των Καινοτόμων Δράσεων Ιουνίου 2013 της Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: eTwinning, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση