Α΄ ΚΑΙ Γ΄ ΤΑΞΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Την Πέμπτη 20/3 τα 2 τμήματα της Γ΄ τάξης και τα 3 τμήματα της Α΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν την μόνιμη έκθεση ζωντανών εντόμων, πεταλούδων και ερπετών Insectopia, στην αίθουσα Μελισσάρη του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.  Oι ειδικοί ξεναγοί μας έδειξαν πεταλούδες, αποικίες μυρμηγκιών,  φασμίδια (περπάτησαν στα χέρια μας!), σκορπιούς, χαμαιλέοντες και άλλα ενδιαφέροντα έντομα και ερπετά.  Μας μίλησαν για τον μικρόκοσμο, μάθαμε τόσα πολλά για τη ζωή των εντόμων, των πεταλούδων και των ερπετών και περάσαμε υπέροχα!INSECTOPIA 1 INSECTOPIA 2INSECTOPIA 6 INSECTOPIA 7 IMG_2038 IMG_2039 IMG_2041 IMG_2042 IMG_2043 INSECTOPIA 4

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Σχετικά με Μαρία Πανουσιάδου

Μαρία Πανουσιάδου, δασκάλα στην Πρωτοβάθμια από το 2001. Έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα etwinnig, Αγωγής υγείας και Πολιτιστικά. Έχω συμμετάσχει με ανακοίνωση στις εργασίες του 2ου Συνεδρίου «Εκπαίδευση Γλωσσικών Μειονοτήτων: Εκπαιδευτικοί μιλούν σε εκπαιδευτικούς για τις εμπειρίες τους» (Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ, 2002).
Έχω συμμετάσχει με εισήγηση στη διημερίδα των Καινοτόμων Δράσεων Ιουνίου 2013 της Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση