Ετικέτα Ποιότητας

19 Σεπτεμβρίου 2017

Καταγραφή bbb

Με πολλή χαρά ενημερωθήκαμε πως στο eTwinning έργο, «Be a buddy, don’t be a bully», το οποίο υλοποιήσαμε την περσινή χρονιά σε συνεργασία με ευρωπαϊκά σχολεία, απονεμήθηκε Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

What’s it like in your country?

14 Σεπτεμβρίου 2017

20170914_105610

Το τελικό αποτέλεσμα του project, «What’s it like in your country?», που οργανώθηκε από το Europe Direct του Aberdeen της Σκωτίας και στο οποίο συμμετείχε το Νηπιαγωγείο μας, έφτασε στα χέρια μας. Υπέροχα πολύχρωμα βιβλιαράκια με φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες του Προγράμματος, όπως υλοποιήθηκε σε 25 σχολεία από 11 διαφορετικές χώρες. Περισσότερες πληροφορίες στο website του έργου. Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη του Europe Direct Iονίων Νήσων κα Π. Γεωργίου για την υποστήριξη.

Σαν τα μικρά πουλιά

12 Σεπτεμβρίου 2017

DSCN0349

Περίφημα τα πήγαν σήμερα όλα τα παιδάκια, πρώτη μέρα επιστροφής στο Νηπιαγωγείο. Σαν τα μικρά πουλιά θα ανοίξουν φέτος τα φτερά τους για νέα ταξίδια..Καλώς ήρθατε μικρά μας.

Καλή σχολική χρονιά!

7 Σεπτεμβρίου 2017

βββ

Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδάκια μας και στους γονείς τους, μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά!!! Σας περιμένουμε όλους στον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί στην αυλή του σχολείου μας.

Καλό Καλοκαίρι!!!

15 Ιουνίου 2017

DSCN0307

Με μια  συγκινητική εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκε το eTwinning έργο που υλοποιήθηκε φέτος στο σχολείο μας με τίτλο  «Be a Buddy don’t be a Bully». αποχαιρετήσαμε σήμερα τα νήπια και τους γονείς τους… Μαζί μας και τα παιδάκια της Α” Δημοτικού  με τη δασκάλα τους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για τη θαυμάσια χρονιά που περάσαμε μαζί!!! Καλό Καλοκαίρι!!!!

Καταγραφήmmmmmmmmmmmmmm

Το 2ο Βραβείο στην Κατηγορία Νηπιαγωγείων, απέσπασε το Νηπιαγωγείο μας στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με τίτλο «Μην κλαις Ειρήνη…», που οργάνωσε το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπάιδευσης Δ. Θεσσαλονίκης. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μικρούς μας μαθητές οι οποίοι με τις υπέροχες ιδέες τους δημιούργησαν μια εξαιρετικά ευαίσθητη ιστορία, που αναδεικνύει την αξία της Ειρήνης!

Καταγραφήbbbbbbbbbbbbb

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, πραγματοποιήσαμε και φέτος όπως κάθε χρόνο επίσκεψη στο συστεγαζόμενο Δημοτικό Σχολείο, με τα υποψήφια πρωτάκια μας. Τα συναισθήματά τους ανάμεικτα: Λίγο φόβος, λίγο προσμονή…

Πικ νικ στο Μον Ρεπό

13 Ιουνίου 2017

DSCN0294

Σήμερα καλωσορίσαμε το Καλοκαίρι κάτω από τη σκιά των δέντρων του Μον Ρεπό, κάνοντας πικ νικ. Στην παρέα  μας και αρκετοί γονείς που μας συνόδεψαν. Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα!

DSCN0252

Μια τέλεια μέρα στο Μουσείο του Μον Ρεπό περάσαμε σήμερα θαυμάζοντας τα υπέροχα εκθέματα. Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του χώρου για την ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

20170526_185509

Ο γνωστός μύθος του Αισώπου, «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» ζωντάνεψε σήμερα από τους μικρούς μας μαθητές. Με τη θεατρική αυτή  παράσταση ολοκληρώθηκε το eTwinning  έργο με τίτλο «Στη Χώρα των Παραμυθιών και των Ψηφιακών Εφαρμογών»,που υλοποιήσαμε σε συνεργασία με οκτώ ελληνικά Νηπιαγωγεία. Υλικό από τις δραστηριότητες του έργου παρουσιάστηκε στους γονείς των νηπίων. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους ήταν απόψε κοντά μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδάκια!!!

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων