Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κόψαμε σήμερα όλοι μαζί στην αίθουσα εκδηλώσεων του συστεγαζόμενου 14ου Δημοτικού Σχολείου. Κάθε παιδάκι μαζί με το κομμάτι του πήρε και ένα μικρό δωράκι από το Δ.Σ. του Συλλόγου. Και του Χρόνου!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!

Χαρούμενοι χιονάνθρωποι και πουλάκια σε παγωμένο τοπίο αποτελούν το θέμα των χειμωνιάτικων έργων που δημιούργησαν τα παιδάκια μας με αφορμή ποιήματα και ιστορίες για το Χειμώνα…

Ένα πολύ όμορφο Ημερολόγιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια του eTwinning έργου, Η Γοργόνα της Μεσογείου, που απεικονίζει τις φωτογραφίες από τις γοργόνες που δημιούργησαν όλα τα συμμετέχοντα σχολεία. Θα μας συντροφεύει στη διάρκεια της χρονιάς.

Μικρά χιονανθρωπάκια

12 Ιανουαρίου 2018

Χιονανθρωπάκια από δίσκους βαμβακιού φτιάξαμε χθες και τα παρουσιάσαμε στο κουκλοθέατρο. Ακολούθησε …χιονοπόλεμος με στόχο το σκίτσο ενός τεράστιου χιονάνθρωπου και χάρτινες χιονόμπαλες!

Χειμώνας είναι…

10 Ιανουαρίου 2018

Η σημερινή μας δραστηριότητα από το Κουτί της Ποίησης(eTwinning έργοThe Box of Poetry) ήταν να δημιουργήσουμε ένα συνεργατικό ποίημα με τους εταίρους μας για το Χειμώνα! Ορίστε η δικιά μας στροφή που δημιουργήσαμε με τα παιδάκια μας.

Χειμώνας είναι κι η φύση παγώνει!

Ολόλευκο πέφτει τριγύρω χιόνι.

Χειμώνας αρχίζει εποχή μαγική,

χιονάνθρωποι, έλκηθρα, αγώνες με σκι!

Η βασιλόπιτά μας!

8 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη μανούλα της Άρτεμις, που μας πρόσφερε αυτή την καταπληκτική βασιλόπιτα σήμερα. Το τυχερό φλουρί, στη μικρή μας Βαλέρια, μαζί με δυο υπέροχα παραμύθια δώρο από εμάς. Μαζί και τα γούρια μας! Καλή Χρονιά σε όλους!!! 

Πάει ο παλιός ο Χρόνος…

22 Δεκεμβρίου 2017

Το 2017 αποχαιρετήσαμε λίγο πρόωρα σήμερα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με τίτλο «Χρόνε, χρόνε είσαι εδώ;» Οι ώρες, οι μήνες οι εποχές, η νύχτα με τα αστεράκια της, ο παλιός και ο νέος χρόνος και φυσικά ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, μας χάρισαν μια απολαυστική εμπειρία. Ευχαριστούμε όλα τα παιδάκια για τη μοναδική τους εμφάνιση και το Σύλλογο γονέων για την υποστήριξή τους!!!

Live meetings

20 Δεκεμβρίου 2017

Στα πλαίσια υλοποίησης των eTwinning έργων μας, έχουμε την απίστευτη χαρά να επικοινωνούμε ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα eTwinning αλλά και μέσω skype, με σχολεία από τις συνεργαζόμενες χώρες. Όπως σήμερα που τραγουδήσαμε τα κάλαντα παρέα με το 6ο Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς Λευκωσίας και τη δασκάλα τους κα Κατερίνα Σπίτσα!

The Box of Poetry-Voting Time!

18 Δεκεμβρίου 2017

Τα κουτιά της ποίησης των  συνεργατών μας στο ευρωπαϊκό eTwinning έργο The Box of Poetry, ολοκληρώθηκαν και είναι έτοιμα να συνεχίσουν το ταξίδι μας  στα μαγικά μονοπάτια της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Αλήθεια όμως ποιο μας αρέσει πιο πολύ; Τα παιδάκια μας με τη βοήθεια των γονέων τους ψηφίζουν μέχρι την Πέμπτη ποιο από όλα προτιμούν. Το κουτί με τις περισσότερες ψήφους θα αποτελέσει το λογότυπο του έργου.

Ο σύνδεσμος της ψηφοφορίας εδώ.

 

 

The Gingerbread Man

15 Δεκεμβρίου 2017

Τo κλασικό παραμύθι του μπισκοτένιου ανθρωπάκου που δεν ήθελε να φαγωθεί, παίξαμε σήμερα στο κουκλοθέατρο με τα παιδάκια μας στους διάφορους ρόλους της ιστορίας να διασκεδάζουν αφάνταστα!

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων