Καλό Καλοκαίρι!!!

15 Ιουνίου 2017

DSCN0307

Με μια  συγκινητική εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκε το eTwinning έργο που υλοποιήθηκε φέτος στο σχολείο μας με τίτλο  «Be a Buddy don’t be a Bully». αποχαιρετήσαμε σήμερα τα νήπια και τους γονείς τους… Μαζί μας και τα παιδάκια της Α” Δημοτικού  με τη δασκάλα τους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για τη θαυμάσια χρονιά που περάσαμε μαζί!!! Καλό Καλοκαίρι!!!!

Καταγραφήmmmmmmmmmmmmmm

Το 2ο Βραβείο στην Κατηγορία Νηπιαγωγείων, απέσπασε το Νηπιαγωγείο μας στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με τίτλο «Μην κλαις Ειρήνη…», που οργάνωσε το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπάιδευσης Δ. Θεσσαλονίκης. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μικρούς μας μαθητές οι οποίοι με τις υπέροχες ιδέες τους δημιούργησαν μια εξαιρετικά ευαίσθητη ιστορία, που αναδεικνύει την αξία της Ειρήνης!

Καταγραφήbbbbbbbbbbbbb

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, πραγματοποιήσαμε και φέτος όπως κάθε χρόνο επίσκεψη στο συστεγαζόμενο Δημοτικό Σχολείο, με τα υποψήφια πρωτάκια μας. Τα συναισθήματά τους ανάμεικτα: Λίγο φόβος, λίγο προσμονή…

Πικ νικ στο Μον Ρεπό

13 Ιουνίου 2017

DSCN0294

Σήμερα καλωσορίσαμε το Καλοκαίρι κάτω από τη σκιά των δέντρων του Μον Ρεπό, κάνοντας πικ νικ. Στην παρέα  μας και αρκετοί γονείς που μας συνόδεψαν. Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα!

DSCN0252

Μια τέλεια μέρα στο Μουσείο του Μον Ρεπό περάσαμε σήμερα θαυμάζοντας τα υπέροχα εκθέματα. Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του χώρου για την ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

20170526_185509

Ο γνωστός μύθος του Αισώπου, «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» ζωντάνεψε σήμερα από τους μικρούς μας μαθητές. Με τη θεατρική αυτή  παράσταση ολοκληρώθηκε το eTwinning  έργο με τίτλο «Στη Χώρα των Παραμυθιών και των Ψηφιακών Εφαρμογών»,που υλοποιήσαμε σε συνεργασία με οκτώ ελληνικά Νηπιαγωγεία. Υλικό από τις δραστηριότητες του έργου παρουσιάστηκε στους γονείς των νηπίων. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους ήταν απόψε κοντά μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδάκια!!!

20170425_151435

Οι πολύχρωμες χάρτινες πεταλούδες που στολίζουν την τάξη μας στάθηκαν αφορμή για να παίξουμε με τη συμμετρία ως προς άξονα. Χειροτεχνίες και Μαθηματικά λοιπόν με διασκεδαστικό τρόπο.

Ανακυκλώνουμε!

19 Μαΐου 2017

pizap.com14949189148231

Για τη διαλογή τον σκουπιδιών μιλάμε αυτές τις ημέρες,καθώς το σχολείο μας εφοδιάστηκε με κάδους ανακύκλωσης από σχετικό Πρόγραμμα του Δήμου Κέρκυρας, που απευθύνεται στα σχολεία.

20170517_131838

Στα αρχαιολογικά ευρήματα της Παλαιόπολης στο Μον Ρεπό, ξεναγηθήκαμε σήμερα από την κα Παπαδοπούλου αρχαιολόγο, που μας διέθεσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας. Τους ευχαριστούμε πολύ καθώς δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν μια άλλη πλευρά του Μον Ρεπό, το οποίο αποτελεί αντικείμενο έρευνας φέτος για μας στα πλαίσια εφαρμογής Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων.

20170512_150350

Κάρτες πεταλούδες και μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς φτιάξαμε χθες, προκειμένου οι μικροί μας μαθητές να προσφέρουν μαζί με την αγάπη τους, ένα δωράκι φτιαγμένο από τους ίδιους στις μαμάδες που γιορτάζουν αύριο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων