Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο μας “R.E.N.T to save the planet #eTw4Future”!

Η δική μας πράσινη “πολυκατοικία” στην οδό “R.E.N.T to save the planet #eTw4Future” με συγκάτοικους τους πιο αγαπημένους και αξιόλογους εταίρους, βραβεύτηκε απόψε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας! Ένα έργο… Διαβάστε περισσότερα »

Συμμετοχή στο Δίκτυο των Οικολογικών Σχολείων

Το σχολείο μας αποτελεί μέλος του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Οικολογικά Σχολεία”. Το Πρόγραμμα αποτελεί διεθνές δίκτυο, ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1995 και απευθύνεται σε σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Διεθνής… Διαβάστε περισσότερα »

Ασημένιο βραβείο στα Education Leaders Awards 2023!

Tη Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023. Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από… Διαβάστε περισσότερα »

Play your part… be water smart!

Με το έργο Play your part…be water smart» , ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών με θεματική την «Πράσινη Οικονομία που θα είναι Ανοιχτή και ίση… Διαβάστε περισσότερα »

Μια μεγάλη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!

Παρέα με αγαπημένες συναδέλφους από νηπιαγωγεία της πόλης μας συμμετείχε και το 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων σε μια εξαιρετική εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Μια μέρα γεμάτη με… Διαβάστε περισσότερα »

Mrs Environment: η ένοικος του τελευταίου ορόφου!

Γνωρίστε την Mrs Environment, την ένοικο του τρίτου και τελευταίου ορόφου της πολυκατοικίας των R.E.N.T.s, η οποία αγαπά το περιβάλλον και θα βοηθήσει το ουράνιο τόξο μας να κερδίσει πίσω… Διαβάστε περισσότερα »

Παιδική Helmepa 2022-2023

Δείτε συνοπτικά τις δράσεις που υλοποιήθηκαν στο νηπιαγωγείο μας στο πλαίσιο συμμετοχής μας στο πρόγραμμα της Παιδικής Helmepa για το σχολικό έτος 2022-2023! Λήψη αρχείου

1ο Παιδαγωγικό Συνέδριο Κιλκίς

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28  Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς το 1ο Παιδαγωγικό Συνέδριο με θέμα “Δημιουργικότητα και Φαντασία στη Σχολική Τάξη” υπό την αιγίδα τηςΔιεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,… Διαβάστε περισσότερα »