Ορισμός σχολικής μονάδας με νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου για το σχολικό έτος 2022-2023»Λήψη αρχείου

«Φυτεύω και υιοθετώ ένα δέντρο, δίνω ανάσα στη γη»

Τα νήπια του 13ου και 27ου Νηπ. Σερρών, στο πλαίσιο της δράσης «Φυτεύω και υιοθετώ ένα δέντρο, δίνω ανάσα στη γη», φροντίζουν, δημιουργούν, συνθέτουν, γράφουν και εκθέτουν τα έργα τους, με σκοπό να επικοινωνήσουν το μήνυμά τους στην παιδική χαρά επί της οδού Εμ.Παππά (δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου).

 

 

¨Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες¨

Ένα αγαπημένο πρόγραμμα των παιδιών τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο: τρεις διακρίσεις στον Διεθνή Διαγωνισμό ¨Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες¨…

1ο Βραβείο στην κατηγορία project, 1ο βραβείο στην κατηγορία τρισδιάστατες κατασκευές, 2ο βραβείο στην κατηγορία Ζωγραφιές με τη ζωγραφιά ενός μικρού  μαθητή.Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις εκπαιδευτικές γέφυρες που χτίζουν και ενώνουν μέρη από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια με την Κύπρο, ένα νησί με τη δική του ιστορία. Μπράβο παιδιά !!!

.jpg

Πατήστε στο σύνδεσμο για προβολή.

https://sway.office.com/YZguNgNMTkAweuTC?ref=Link&loc=play

ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ

Το σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στην εκστρατεία Μίλα Τώρα που πραγματοποιεί για 9η συνεχή χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν όψει της 6ης Μαρτίου Σχολικής Ημέρας Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Συμμετοχή στη δράση του Δήμου Σερρών ¨Στολίζω την πόλη μου¨

Μικροί καλλιτέχνες δημιουργούν για έναν όμορφο σκοπό … να στολίσουν την πόλη μας!
Τα παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου Σερρών με μεράκι και φαντασία συμμετέχουν στη δράση του Δήμου Σερρών ¨Στολίζω την πόλη μου¨.

1 1 2 1 3 4 5 6