Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας 2018 στο σκάκι η ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου : 2018-03-09

Πανθεσσαλικό Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018

Στο Πανθεσσαλικό Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018, πρωταθλήτρια ομάδα, κατακτώντας το κύπελλο, αήττητη με 4 νίκες και 1 ισοπαλία, ανακηρύχθηκε η ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, η οποία πήρε και την απ’ ευθείας πρόκριση για το Πανελλήνιο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού.

Η ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου αποτελούνταν από τους Αγραφιώτη Ιωάννη-Στυλιανό μαθητή της Ε΄ Δημοτικού, Ραχμανίδη Άγγελο μαθητή της Γ΄ Δημοτικού, Συγγελούδη Ορφέα μαθητή της Γ΄ Δημοτικού, Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα μαθήτρια της ΣΤ΄ Δημοτικού και Νικολόπουλο Χρήστο μαθητή της Α΄ Δημοτικού.

Πανθεσσαλικό Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018

Να σημειωθεί ότι στις επιμέρους σκακιέρες το 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου σημείωσε 18 νίκες και μόλις 2 ήττες σε 20 παρτίδες.

Σύμφωνα με το chess-results, στο τουρνουά καλύτερος παίκτης αναδείχτηκε ο Αγραφιώτης Ιωάννης-Στυλιανός και καλύτερη παίκτρια η Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα αμφότεροι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου.

Την τελική κατάταξη των ομάδων των δημοτικών σχολείων καθώς και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του chess-results.

Στο Πανθεσσαλικό Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018 συμμετείχαν δύο μαθητές και μία μαθήτρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στην ΣΤ’ Δημοτικού η Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια.

Στην Ε’ Δημοτικού ο Αγραφιώτης Ιωάννης-Στυλιανός πήρε την 5η θέση στη γενική κατάταξη.

Στην Α’ Δημοτικού ο Νικολόπουλος Χρήστος πήρε την 7η θέση στη γενική κατάταξη.

Αποτελέσματα και στατιστικά του Ατομικού Πρωταθλήματος μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του chess-results.

Τα Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού Θεσσαλίας 2018 διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο 2ο ΓΕΛ Τρικάλων από την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας και τη Σκα.Κι. Τρικάλων με τη συμμετοχή 18 ομάδων Δημοτικών Σχολείων, στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, και 265 μαθητών και μαθητριών, στο Ατομικό Πρωτάθλημα, από όλη τη Θεσσαλία.

Οι αγώνες αποτελούσαν προκριματική διαδικασία για τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκακιού της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθούν 31/3 – 2/4/2018 στο Περιστέρι Αττικής.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση