3 Σεπτεμβρίου 2017 από

agiasmos-2017-18

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους/τις μαθητές/-τριες του σχολείου μας ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός με την έναρξη του σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11-09-2017 στο χώρο του σχολείου στις 08:15 π.μ. Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας εύχεται σε μαθητές/-τριες και γονείς:

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Κατηγορία Γενικά | 69 Σχόλια »

6 Μαρτίου – Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο

5 Μαρτίου 2014 από

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου σήμερα 6 Μαρτίου 2014, αφιερώνουμε 3 ώρες στον αγώνα κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού. Οι εκδηλώσεις που γίνονται έχουν στόχο την εξάλειψη κάθε ίχνους βίας (αν υπάρχει) στο χώρο μας, αλλά περισσότερο την ΠΡΟΛΗΨΗ.

Ενημερωνόμαστε – προσέχουμε – εργαζόμαστε, όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα!

Προσέχουμε κάθε στοιχείο που θυμίζει βία κάθε μορφής, δεν μένουμε απαθείς θεατές, καλλιεργούμε τη συνεργασία, την ανεκτικότητα, τη φιλία.

Ο Διευθυντής

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Κατηγορία Γενικά | 69 Σχόλια »

Αποφοίτηση μαθητών ΣΤ΄ τάξης 2012-13

14 Ιουνίου 2013 από

Την Πέμπτη 13/6/2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την αποφοίτιση των μαθητών της ΣΤ΄τάξης. Η εκδήλωση έγινε στα γήπεδα 5χ5 της Αγίας Παρασκευής όπου τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και αποχαιρέτησαν συμμαθητές και δασκάλους. Τα μέλη του Συλλόγου απένειμαν αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο στη συνέχεια της μαθητικής τους  ζωής.

Κατηγορία Γενικά | 69 Σχόλια »

« Παλιότερα άρθρα