Προτροπή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας προς τους γονείς – δικαιούχους του dentistpass

Αγαπητοί γονείς
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος σας προτρέπει να ενεργοποιήσετε άμεσα το δωρεάν voucher του προγράμματος οδοντιατρικής πρόληψης dentist pass έτσι ώστε όλα τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να έχουν μία άμεση επαφή με τον οδοντίατρο τους και να αποκτήσουν από πολύ νωρίς την γνώση και την συνήθεια της σωστής στοματικής υγιεινής. Η περίοδος ενεργοποίησης του voucher ισχύει μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία», με σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πάρκου ,την Παρασκευή 26 Μαΐου,
για την Εβδομάδα Ευσισθηυοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία», με σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», παραβρέθηκαν και οι μαθητές της Δ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου,με την δασκάλα τους Σταμούλη Βασιλική και τον γυμναστή του σχολείου Γεωργαντζά Κων/νο.
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της δομής «Γέφυρα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ

Ευχαριστούμε θερμά
τον κ. Σταϊκούρα Χρήστο για την άμεση παρέμβασή του και την ικανοποίηση του αιτήματός μας ,για την χορήγηση εξοπλισμού στην σχολική μας μονάδα ,από τις “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” για τον εξοπλισμό κτιριακών εγκαταστάσεων και εν γένει υποδομών των φορέων και των δομών εκπαίδευσης & κατάρτισης.

8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού

IMG 28e959e3a023eb9109fe11c605919679 V
Ταξίδι στην Ελλάδα
Την Παρασκευή 28 Απριλίου το 13ο Δ.Σ.Λαμίας, συνεχίζοντας την παράδοση ετών, συμμετείχε και φέτος στο 8ο, κατά σειρά, Μαθητικό Φεστιβάλ Ελληνικού Χορού, με διοργσνωτή το 16ο Πειραματικό Δ.Σ.Λαμίας και συνδιοργανωτές την

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

«Δημιουργώ με αγάπη…προσφέρω από καρδιάς»,

50 2
Το Σάββατο 8 Απριλίου στην πλατεία Πάρκου ο Δήμος Λαμιέων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ,το 1ο Πασχαλινό «Παζάρι» μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών, των σχολείων του Δήμου Λαμιέων.
Με χειροποίητες κατασκευές, σπιτικά εδέσματα και με σύνθημα «Δημιουργώ με αγάπη…προσφέρω

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Το 1ο Πασχαλινό bazar «Μαθητών – Γονέων – Εκπαιδευτικών»

Εν όψει του Πάσχα 2023 ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει το 1ο Πασχαλινό bazar «Μαθητών – Γονέων – Εκπαιδευτικών» .Το σχολείο μας φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη δράση.Συμμετέχουμε αποκλειστικά με χειροποίητες κατασκευές και σπιτικά εδέσματα,όλα φτιαγμένα σπό τους μσθητές μας,εκπαιδευτικούς και γονείς.Καλή επιτυχία!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!❤️
20230407 115903 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Με περηφάνια και χαμόγελο παρέλασαν οι μαθητές μας και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και από τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας που παρακολούθησαν την παρέλαση για την 25 Μαρτίου.
202303251625009692

202303251625314967

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου το Σχολείου μας πραγματοποίησε εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 1821.

Η ΣΤ τάξη μας με την βοήθεια των δασκάλων τους, Κουτσογιάννη Ξανθής Γαζέα Μαρίας ,Τσιώλη Ελίνας και Γεωργαντζά Κωνσταντίνου,με ποιήματα,αφηγήσεις και αναφορές στο 21, τραγούδια, και λεβέντικούς παραδοσιακούς χορούς ,μας έφεραν όλους, μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς , σε επαφή με τα οικουμενικά διδάγματα της ελληνικής επανάστασης:

 » Διαβάστε όλο το άρθρο