Προετοιμασία για τις αθλητικές δραστηριότητες της Κυριακής 6/5/2018

Μάι 20184

Τις δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας(Πέμπτη και Παρασκευή) επιστήσαμε την προσοχή μας στην προετοιμασία για τις αθλητικές δραστηριότητες της Κυριακής 6/5/2018 στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Learning to play and playing to learn”.

Οι ομάδες μας είναι δύο, όσα και τα τμήματα του νηπιαγωγείου μας: καρδούλες ΄΄εναντίον΄΄ πανθήρων,πάνθηρες ΄΄εναντίον΄΄ καρδούλων.

Τα αγωνίσματα διασκεδαστικά:

1)Αερόστατο:

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η άριστη συνεργασία των μελών ώστε τα μπαλάκια να πέσουν όλα μέσα στην κεντρική τρύπα του αερόστατου.Εάν κάποιο μπαλάκι βγει εκτός η ομάδα χάνει.

2)Σκυταλοδρομία με στεφάνια και τουβλάκια:

Παίζουν δύο ομάδες. Μπροστά τους έχουν από ένα στεφάνι με τρία τουβλάκια. Απέναντι από τα στεφάνια με τα τουβλάκια υπάρχουν σε γραμμή άλλα τρία στεφάνια.Ξεκινούν οι πρώτοι παίκτες των ομάδων με το σύνθημα και πρέπει να τοποθετήσουν από το στεφάνι με τα τρία τουβλάκια, ένα τουβλάκι σε κάθε απέναντι στεφάνι. Γυρίζουν στην ομάδα τους χτυπούν παλάμες και ξεκινά ο δεύτερος παίκτης που πρέπει από τα τρία στεφάνια να μεταφέρει ένα ένα τουβλάκι στο κεντρικό στεφάνι. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που όλοι οι παίκτες θα έχουν ολοκληρώσει τις διαδρομές και στην αρχική του θέση θα βρίσκεται ο πρώτος παίκτης της.

3)Σκυταλοδρομία με σακίδια πλάτης:

Στο παιχνίδι παίζουν δύο ομάδες που μπροστά τους έχουν ένα στεφάνι μ’ένα σακίδιο πλάτης. Ξεκινούν με το σύνθημα οι πρώτοι παίκτες της κάθε ομάδας που φτάνουν στα σακίδια.Τα φορούν στην πλάτη και επιστρέφουν στην ομάδα τους. Το βγάζουν και το δίνουν στον επόμενο παίκτη που το φορά και επιστρέφει στο στεφάνι για να το αφήσει.Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που όλοι οι παίκτες της θα έχουν ολοκληρώσει τις διαδρομές και στην αρχική του θέση θα βρίσκεται ο πρώτος παίκτης της.

4)Διελκυστίνδα

Οι ομάδες του παιχνιδιού είναι δύο.Στο παιχνίδι δύναμης  παραβγαίνουν οι ομάδες στο πια θα κατορθώσει να τραβήξει την άλλη  μέχρι κάποιο σημείο ή μέχρι να την ρίξει κάτω.

5)Το μαντιλάκι

Οι ομάδες του νηπιαγωγείου μας την ημέρα των αγωνισμάτων θα φορούν το σύμβολο της ομάδας τους.  Κάθε παιδί πρέπει να το στερεώσει στο μπλουζάκι του με παραμάνες.

Τ’αγωνιστικά σύμβολά μας-καρδούλες και πάνθηρες:

Ετοιμάσαμε και το πανό των αγωνισμάτων:

Το πανό θα κοσμεί το χώρο διεξαγωγής των αγωνισμάτων στη θέση Πατητήρι στη Γλυφάδα.

 

Σας περιμένουμε όλους να παίξουμε, να διασκεδάσουμε,να χαρούμε, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό μας να νιώσουμε την ανεμελιά των παιδιών.

Μη λείψει κανειιιιιιιίς!!!!!

από κάτω από: Erasmus+: Learning to play, Το παιχνίδι| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προετοιμασία για τις αθλητικές δραστηριότητες της Κυριακής 6/5/2018    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες

Άδεια Creative Commons

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε πρόγραμμα Code Week 2023, Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week Βάνα Μπουλτή

πιστοποιητικό Code Week, Ευαγγελίνα Μπακάγια

πιστοποιητικό Code Week Ευαγγελίνα Μπακάγια

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

Ετικέτα ποιότητας έργου Etwinning 2022

COP26 badge_ 12ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας

https://www.twinkl.gr/blog/cop26-gallery-ellada

Δίπλωμα συμμετοχής CO26

44

Πιστοποιητικό αριστείας στον προγραμματισμό

4

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων