12 Γυμνάσιο Πάτρας

Δίπλα στο μαθητή

Βράβευση

Στις 16 Ιανουαρίου 2017 τα μέλη της Περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας αποφάσισαν να επιλέξουν τα ίδια τον τίτλο του Προγράμματος τους και να δηλώσουν συμμετοχή  στο Διαγωνισμό με θέμα <<Υπόθεση… Τίτλου>>.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και κάθε ομάδα πρότεινε 2-3 τίτλους. Ακολούθησε ψηφοφορία και επικράτησε ο τίτλος

Ένα σχολείο πιο  green για μια ζωή πιο clean.

Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε  για το Διαγωνισμό με θέμα: «Υπόθεση…τίτλου», αναζητώντας τους πιο ευρηματικούς τίτλους, ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2016-2017 αποφάσισε να απονείμει στοn τίτλο του προγράμματός μας  το         

2ο βραβείο.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική τελετή στην Αγορά Αργύρη, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017. Επίσης  οι εκπρόσωποι μαθητές/τριες των περιβαλλοντικών ομάδων που βραβεύτηκαν έδωσαν Συνέντευξη Τύπου που  οργάνωσε η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και  συντόνισε η Δημοσιογράφος κα Τσικριτσή Αφροδίτη.

Στην τελετή βράβευσης η Περιβαλλοντική μας ομάδα εκπροσωπήθηκε απο τις μαθήτριες Θεοχαροπούλου Κατερίνα και Τζαμάκου Ιωάννα.

Μετά την βράβευση οι μαθήτριες επικοινώνησαν το Περιβαλλοντικό μήνυμα της ομάδας τους μοιράζοντας στους παρευρισκόμενους 17 καρφίτσες-δέντρα που κατασκέυασε  η ομάδα συνεργατικά την προηγούμενη μέρα.

Μέλη της ομάδας κατασκευάζουν περιβαλλοντικά δωράκια για την ημέρα της βράβευσης.

P1010246P1010232

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων