Επέτειος Πολυτεχνείου

Η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 16/11 και ώρα 10:30 – 11:30 περίπου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου μας, Μπουμπουλίνας και Αθανασίου Διάκου. Οι μαθητές θα προσέλθουν και θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων.

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/10 και ώρα 10:30 – 11:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι γονείς να μεριμνήσουν για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

 

Σχετικά με την παρέλαση, Κυριακή 28/10, η προσέλευση των μαθητών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα γίνει στις

 » περισσότερα

Σχολικά γεύματα

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε σχετικά με τα σχολικά γεύματα όπως ενημερωθήκαμε από το τμήμα Παιδείας του Δήμου μας.

 

Λήψη αρχείου

Λειτουργία σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – Ξενοφών -. Προφορική ενημέρωση από την Περιφέρεια.

κάνοντας κλικ διαβάζετε την απόφαση  http://www.pallini.gr/files/posts/files/Apofash.pdf

Σχολικά γεύματα

Σας ενημερώνουμε ότι οι ενέργειες εκ μέρους μας και από το Δήμο, για τα σχολικά γεύματα συνεχίζονται. Αναμένουμε το ΦΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το δικό μας σχολείο. Η συγκεκριμένη δράση πιθανολογείται να ξεκινήσει το Νοέμβρη. Θα έχετε σχετική ενημέρωση.

Τα σχολικά γεύματα δεν θα είναι μόνο για όλους τους μαθητές

 » περισσότερα

Oλοήμερο

Σας ενημερώνουμε ότι οι μετεγγραφέντες που αιτήθηκαν Ολοήμερο για τα παιδιά τους μπορούν από τη Δευτέρα 17/9 να το  παρακολουθήσουν.

Όσοι θα αιτούνται εκπρόθεσμα Ολοήμερο θα αναμένουν να κενώνονται θέσεις. Οι αιτήσεις για το Ολοήμερο ολοκληρώθηκαν τέλη Μάη, όπως κάθε σχολική χρονιά, και ο προγραμματισμός των τμημάτων έγινε σύμφωνα με αυτές.

Η πρωινή ζώνη του

 » περισσότερα

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Η λειτουργία του Ολοήμερου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17/9 μέχρι τις 16:00 για τους μαθητές που έχουν εγγραφεί στο τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Τα τμήματα είναι πλήρη. Οι αιτήσεις που είναι σε εκκρεμότητα αναμένουν να κενωθούν θέσεις.

Παρακαλούνται όσοι γονείς δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθούν το Ολοήμερο τμήμα όπως μας ενημερώσουν σχετικά,

 » περισσότερα