ΜΑΘΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

ΜΑΙΟΣ 2018

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 12ου ΔΣ Περιστερίου με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού της Πληροφορικής κ. Έφη Γ. συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.Α.) «Πάνος Μυλωνάς» με θέμα: «Οδική Ασφάλεια: Δικαίωμα Όλων» και διακρίθηκαν με το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο.  Μπορείτε να δείτε τις βραβευμένες εργασίες των μαθητών στους παρακάτω συνδέσμους:

Δείτε τα έργα (5 βίντεο, προσαρτημένα σε ένα Wiki)

βίντεο1 , βίντεο2βίντεο 3,  βίντεο 4, βίντεο 5

 

και για το Wiki πατήστε εδώ.

Η τελετή βράβευσης των μαθητών θα γίνει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.  Το σχολείο θα εκπροσωπήσει στη βράβευση πενταμελής επιτροπή από κάθε  τμήμα της ΣΤ τάξης.  Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελετή βράβευσης θα σας ανακοινώσουμε σύντομα.  Συγχαρητήρια στην ΣΤ τάξη και στην εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ. Έφη Γ.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Βράβευση του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Σαράντα χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση» και εορταστική εκδήλωση.

Διαβάστε στην ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης για τις διακρίσεις των μαθητών της Στ1 και Στ3 του σχολείου μας για τη δημιουργία βίντεο με θέμα τα σαράντα χρόνια της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.  Πατήστε εδώ

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

ΜΑΘΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

(Υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Έφη Γρ.)

 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016:

Στη νέα σελίδα του μαθήματος της Πληροφορικής θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις εργασίες των μαθητών που θα ανανεώνονται συνεχώς από τους ίδιους.

Πατήστε εδώ και περιηγηθείτε στις σελίδες με τις δημιουργίες των μαθητών μας.