↑ Επιστροφή σε Σχολείο

Γ΄ Τάξη

Δραστηριότητες ανάπτυξης της σωστής επικοινωνίας…

Με τη Γ΄ τάξη γίνονται δραστηριότητες ανάπτυξης της σωστής επικοινωνίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επικεντρωθήκαμε στον καλό ακροατή. Μάλιστα, το σχηματοποιήσαμε για να μην το ξεχνάμε ποτέ!

Δες τη σελίδα »

Μάσκες για τον στολισμό της τάξης!

Φτιάξαμε μάσκες για να στολίσουμε την τάξη μας! Με τη Γ’ Δημοτικού!

Δες τη σελίδα »

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Ολοκληρώθηκε η αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτώβρη) και τα παιδιά έφτιαξαν τους δικούς τους κουμπαράδες.

Δες τη σελίδα »

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς»

Σήμερα, 19/10/17, η Γ΄ τάξη επισκέφτηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής «Πάνος Μυλωνάς». Ο κύριος Διαμαντόπουλος, που ανέλαβε την εκπαίδευση, ήταν εξαιρετικός. Τα παιδιά βιωματικά ήρθαν σε επαφή με κανόνες συμπεριφοράς ως πεζοί και ως οδηγοί… που συμβουλεύουν τους γονείς τους!!! Πραγματικά η προσέγγιση ήταν αποτελεσματική και διασκεδαστική!

Δες τη σελίδα »

Πριν την επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής…

Ετοιμαζόμαστε με την Γ΄ τάξη για την επίσκεψή μας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς»! Τα παιδιά έγραψαν μηνύματα σε οδηγούς. Επικεντρώθηκαν στη μη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Ας ελπίσουμε ότι ως ενήλικοι θα είναι υπεύθυνοι οδηγοί…

Δες τη σελίδα »

Ταξίδια Φιλαναγνωσίας

Με τη Γ’ Δημοτικού γράψαμε και ζωγραφίσαμε τι μας άρεσε από το βιβλίο «Η τυχερή μέρα της θείας Λιλής» του Μάνου Κοντολέων που μόλις τελειώσαμε!

Δες τη σελίδα »

Φτιάχνοντας λιχουδοκατασκευές για το χριστουγεννιάτικο παζάρι!

Δες τη σελίδα »

 
Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων