Ιούν 13

Θεατρική παράσταση «Το κουτί της Πανδώρας»

Οι μαθητές της Δ’ και της Στ’ Τάξης του Σχολείου μας παρουσίασαν στο Αρχαίο Θέατρο της Μακύνειας το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 αλλά και στο σχολείο τη θεατρική παράσταση «Το κουτί της Πανδώρας» υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Δήμητρας Μπακοθανάση αλλά και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών κ. Νίκης Δαφαράνου και κ. Ευθύμη Αργυράτου! Οι μαθητές μας συγκίνησαν και μας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα!! Μακάρι, να δίνονται τέτοιες ευκαιρίες προσέγγισης της τέχνης συχνότερα! Ο καλύτερος τρόπος για να λήξει η σχολική χρονιά! Συγχαρητήρια παιδιά!!!

Ιούν 11

Πρόγραμμα Παρασκευής, 14ης Ιουνίου

Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν κανονικά στις 8 παρά 10. Η αναχώρησή τους από το σχολείο θα γίνει στις 9 και 30. Παράδοση τίτλων προόδου 8 με 9 και 30. Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Ιούν 08

Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά!!!

Στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «Φρούτα στο σχολείο», αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας της υγιεινής διατροφής, επισκέφθηκε το σχολείο μας την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, Chef που μας έμαθε πως να μαγειρεύουμε και να τρώμε υγιεινά!!!

Ιούν 08

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ!!!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 8 Ιουνίου, ώρα 19.00 στο Αρχαίο Θέατρο της Μακύνειας!!! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που δίνεται στους μαθητές μας μια τέτοια ευκαιρία!!! Καλή επιτυχία παιδιά!!!  

 

 

 

Ιούν 04

Σχολείο κλειστό την Τετάρτη, 5 Ιουνίου

Το σχολείο μας δεν θα λειτουργήσει αύριο Τετάρτη, 5 Ιουνίου, λόγω εκλογών των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μαΐ 30

7o Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου

Μαΐ 20

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόριο Αλεξόπουλο για τη δωρεά δύο υπολογιστών στη σχολική μας μονάδα

 

Μαΐ 11

Αναμνήσεις από τη Γιορτή Φιλίας!!!

Γιορτή αφιερωμένη στη φιλία, την αγάπη και τη χαρά πραγματοποίησαν οι μαθητές του σχολείου μας στις 11 Απριλίου 2019!

Οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, γραπτά κείμενά τους για τους αγαπημένους τους και αποσπάσματα γνωστών ποιημάτων και βιβλίων. Η γιορτή γέμισε συναισθήματα με υπέροχα τραγούδια με την επιμέλεια της Καθηγήτριας Μουσικής του Σχολείου μας κ. Έλενας Λουκοπούλου! Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε. Θα μας μείνει αξέχαστη!

 

 

 

Απρ 15

Εγγραφές μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020Λήψη αρχείου

Απρ 04

Πρόσκληση σε εορταστική εκδήλωση-Γιορτή Φιλίας!!!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. να γιορτάσουμε για τη φιλία, την αγάπη και τη χαρά! Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί πασχαλινό παζάρι στο σχολείο μας με χειροποίητες κατασκευές!!!

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων