Θεατρική παράσταση “Κόκκινη κλωστή δεμένη… στην Ντενεκεδούπολη είναι τυλιγμένη…

Εκδηλώσεις - Εθνικές επέτειοι

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2013 – 2014 όλοι οι μαθητές της Β΄ τάξης, με επιμονή και υπομονή δούλεψαν σκληρά, για να πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η θεατρική παράσταση : “Κόκκινη κλωστή δεμένη… στην Ντενεκεδούπολη είναι τυλιγμένη…” στα πλαίσια προγράμματος Ευέλικτης Ζώνης.

Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεα όλων όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση και παρουσίαση αυτής της θεατρικής παράστασης και συγκεκριμένα της συντονίστριας του προγράμματος κ. Φαίης Μπλατσιώρη (καθηγήτρια μουσικής του σχολείου μας), του κ. Γιώργου Φερέτου (καθ. Εικαστικών), της κ. Δήμητρας Τσιώρου (καθ. Φυσικής Αγωγής), της κ. Σταυρούλας Χαραλαμπογιάννη, του κ. Αλέξανδρου Χρούτα, του κ. Δημήτρη Ασημακόπουλου καθώς και του κ. Γιώργου Παπανικολάου (τεχνική επεξεργασία, ανάρτηση στο διαδίκτυο).

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε την αμέριστη υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου μας κ. Δημήτριου Τιπτιρή τόσο για την παρούσα εκδήλωση όσο και γενικότερα σε κάθε τομέα εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Ας μην παραλείψουμε να τονίσουμε και τη βοήθεια και συμπαράσταση και των γονέων σε αυτή τη δραστηριότητα αλλά και γενικότερα σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου μας.

Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ από τις δασκάλες των τμημάτων της τάξης Β1 κ. Κων/να Σπυροπούλου και Β2 κ. Μαρία Κάτση πρωταρχικά στους μικρούς μαθητές μας, αλλά και σε όλους όσοι μας βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της θεατρικής παράστασης.

Δείτε εικόνες από τη θεατρική παράσταση :

Δείτε το στο slideshare.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *