Απρ 14
11

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ»ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 11ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

mormolis6

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση « Ο Μορμόλης» την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014,στην Αγορά Αργύρη από τους μαθητές της Ε΄ Τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα της Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και την υπεύθυνη κ. Ανδρεάννα Κουφού.
Την επιμέλεια της   παράστασης είχε  η  θεατρολόγος του Σχολείου κ. Τέτη Ζέρβα ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε ο μουσικός –σκηνοθέτης κ. Φωτεινός Ανδριόπουλος. Δάσκαλοι υπεύθυνοι των δύο τμημάτων ,ήταν ο κ. Ιωαννίδης Βασίλειος και ο κ. Ταρνάρης Αλέξιος.
Η εκδήλωση αυτή υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος που εκπονείται  κατά τη φετινή σχολική  χρονιά από τη συγκεκριμένη Τάξη με τίτλο: «το θέατρο στη ζωή μας» .
Οι μικροί μαθητές απέδωσαν άριστα τον ρόλο τους, πραγματικά σαν να ήταν ηθοποιοί , κατενθουσιάζοντας το κοινό που παρακολουθούσε το οποίο ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα .
Στο τέλος της εκδήλωσης  η Δ/ντρια του Σχολείου τη κ. Μαρία Πολυδώρου και ο Σχολικός Σύμβουλος της Ε΄ Περιφέρειας Ν. Αχαΐας κ. Ηρακλής Αγγελόπουλος έδωσαν πολλά  συγχαρητήρια στους μαθητές και σε όλους τους συντελεστές .

mormolis3mormolis4 mormolis2 mormolis1 mormolis5



Δεν επιτρέπονται σχόλια.