Δεκ 12
11

ΑΝΑΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ 11Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΝΑΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ 11Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Tην  Παρασκευή 7-12-2012 και ώρα 11:00 π.μ. στο προαύλιο  του 11ου Δημοτικού σχολείου Πατρών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση  με θέμα,

« Το πράσινο δίνει ζωή στο Σχολείο μας», στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονείται στο Σχολείο με τον ίδιο τίτλο. Την εκδήλωση παρουσίασαν  οι  μαθητές της Ε΄ Τάξης με το Δάσκαλό τους κ. Κων/νο  Παυλόπουλο, την εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Αικατερίνη Γαλανού και την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας κ. Σαπφώς Φάκου.

Την επιμέλεια των σκηνικών είχε η κ. Βγενοπούλου Παναγιώτα η κ. Παναγιώτα Σκαρτσίλα και η κ. Ευγενία Μίντζα.

Στη συνέχεια οι μαθητές όλων των Τάξεων φύτεψαν διάφορα φυτά στα παρτέρια του σχολείου, δέντρα σε διάφορα σημεία  και έσπειραν το σπόρο για γκαζόν .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Πάτρας με αρχηγό τους τον κ. τον  κ. Βίκτωρα Στιβανάκη, λέκτορα στο τμήμα  Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι  διαμόρφωσαν  κατάλληλα το χώρο και έχτισαν τα παρτέρια. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ανιδιοτελή προσφορά  στο διπλανό τους και  στην κοινωνία . Αυτή η εθελοντική εργασία τους ας γίνει παράδειγμα όλων μας.Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά  είναι απαραίτητος ο εθελοντισμός και η αλληλοβοήθεια προκειμένου να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Σε αυτή την εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η  Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, το Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Ν. Αχαΐας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Η πρωτοβουλία και η όλη οργάνωση ήταν έργο της Διευθύντριας του Σχολείου κ. Μαρίας Πολυδώρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παραπάνω αναφερόμενους φορείς που με την εθελοντική τους δουλειά διοργανώνουν  τέτοιες εκδηλώσεις οι οποίες δίνουν ελπίδα και αποτελούν παραδείγματα αισιοδοξίας για όλους μας μέσα σε αυτές της δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Φυτώριο του Δημητρίου Παπουτσιδάκη και  το κατάστημα οικοδομικών υλικών κ. Μελετίου Αϊβαλιώτη.



Δεν επιτρέπονται σχόλια.