Σχολική Χορωδία

Το σχολείο μας συμμετείχε στη 15η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας που φέτος έχει ιδιαίτερη μεγάλη συμμετοχή Χορωδιών και Ορχηστρών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Για 41 χρόνια το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας παραμένει μια σταθερά για τον κόσμο της χορωδιακής μουσικής στην Ελλάδα και Διεθνώς. Το συγκεκριμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ, στο οποίο έχουν λάβει μέρος κορυφαίες χορωδίες από κάθε γωνιά της γης, διακεκριμένες ορχήστρες και σπουδαίοι σολίστ, οργανώνεται στην Καρδίτσα και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, ενώ υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου και Καθηγητή Νίκου Ευθυμιάδη. Την 15η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, παρουσιάζει μια από τις κορυφαίες πνευματικές προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας, ο Αλέξης Κωστάλας.

Η σχολική χορωδία του σχολείου, με μαέστρο την κ .Αικατερίνη Γκόλγκαρη, με  οργάνωση από την Διευθύντρια Παρασκευή Κόντα,  την  και Υποδιευθύντρια Κ. Μαρία Βαλαβάνη  και με την συνεργασία με τον Συλλόγου γονέων,   το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Καρδίτσας και κατάφερε να διακριθεί ως η καλύτερη σχολική χορωδία για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα  στο Φεστιβάλ του Νόβισαντ της Σερβίας το επόμενο σχολικό έτος.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ 2 θολό

Σχολική χορωδία 2 θολό

Σχολική χορωδία θολό

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του σχολείου 7-2-2023

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Περιφέρειας Αττικής το σχολείο μας αύριο Τρίτη 7-2-2023 θα λειτουργήσει κανονικά.

Ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 6/2/2023 τα σχολεία σε όλη την Αττίκη θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η περιφέρεια Αττικής. Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας θα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης. Κάθε δάσκαλος/δασκάλα θα στείλει σχετικό μήνυμα με το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας στα e-mails επικοινωνίας που έχετε δώσει. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε να ελέγχετε τα e-mail σας.

Αργία 7-11-2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 7-11-2022 το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό λόγω της αργίας της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Ολοήμερο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 26-9-2022 το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας θα λειτουργήσει μέχρι τις 15:50.

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2022-2023

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για το σχολικό έτος 2022-2023, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν την τσάντα τους, για να πάρουν τα βιβλία. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 11:00 π.μ..

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου και θα λειτουργεί μέχρι τις 17:30.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 2104970285.

Για το συγκεκριμένο θέμα σας έχει αποσταλεί και ενημερωτικό e-mail.

Η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων σας εύχονται:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 9:00 – 10:30.

Στη συνέχεια τα παιδιά θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία των γονέων-κηδεμόνων. Το ολοήμερο δεν θα πραγματοποηθεί.

Εγγραφή μαθητών/τριών στην Α τάξη

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 10:00 – 12:00 από την Τρίτη 1-3-2022 μέχρι και την Παρασκευή 18-3-2022 αυστηρά.

Για το έτος 2022-2023 εγγράφονται στην Α τάξη τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2016 μέχρι 31-12-2016.

Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ

  • Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (τη δίνει το σχολείο).
  • Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (τη δίνει το νηπιαγωγείο).
  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας σε φωτοτυπία (μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα του γονέα).
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό.
  • Φωτοτυπία εμβολίων από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού (μόνο τις σελίδες που δείχνουν τα εμβόλια που πρέπει να κάνει).
  • Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης. Αν το έχετε γίνεται δεκτό. Αν δεν το έχετε αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο.
  • Για αλλοδαπούς μαθητές χρειάζονται όλα τα παραπάνω δικαιλογητικά και επιπλέον: Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή άλλο ομοειδές πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο.

Β.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

  • Ιατρική γνωμάτευση αν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια.
  • Αν υπάρχει γνωμάτευση από ΚΕΔΑΣΥ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια υπηρεσία.
  • Δικαστική απόφαση ή ιδιωτικό συμφωνητικό επιμέλειας σε περίπτωση διαδυγίου ή διάστασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας σας υπενθυμίζουμε ότι για να εισέλθετε στο σχολείο θα πρέπει να δηλώσετε την επίσκεψή σας στο edupass.gov.gr

Η δήλωση θα πρέπει να γίνει την ημέρα της επίσκεψης πριν από την προσέλευσή σας στο σχολείο. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας εκτυπωμένη ή στο κινητό σας τηλέφωνο την κάρτα εισόδου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας !

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SELF TEST ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-10-2021

Αύριο Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, οι μαθητές (που έχουν υποχρέωση για TEST COVΙD-19) προσέρχονται στο σχολείο, με δηλώσεις (ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ) που έπρεπε να δείξουν την Παρασκευή 15-10-2021. Όσοι δεν έχουν κάνει το τεστ από την Πέμπτη μπορούν να το κάνουν και να το δηλώσουν μέχρι και πριν την προσέλευσή τους στο Σχολείο αύριο Δευτέρα 18-10-2021. Μεθαύριο Τρίτη 19/10/2021 φέρνουν καινούριο self-test κανονικά όπως και τις προηγούμενες φορές.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση