ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΜΑ: «Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

 

  Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον σχολικό έτος 2017-18 και  στα πλαίσια εφαρμογής της υπ’ αρ. Φ.7/219218/Δ1/13-12-2017 εγκυκλίου του Υ.Π.Π.Ε.Θ., θα υλοποιήσουμε και  στο σχολείο μας τη νέα εγκεκριμένη δράση με θέμα:

«Η τσάντα  στο σχολείο»

Η  δράση αυτή  απευθύνεται  στους μαθητές όλων των Δημόσιων Σχολείων της χώρας και θα υλοποιηθεί  από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και μετέπειτα από την έναρξη κάθε διδακτικού έτους έως την λήξη του.

Επιδιώκει, με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, να αυξήσει τον μειωμένο  χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά τους. Οι γονείς, απερίσπαστοι πλέον από τη σχολική ενασχόληση με τα μαθήματα του Σαββατοκύριακου, μπορούν να βοηθήσουν πολύπλευρα στην ανάπτυξη των παιδιών τους σε κοινωνικό, συναισθηματικό αλλά και ψυχοκινητικό επίπεδο, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν τα παιδιά αυτής της σχολικής ηλικίας.

Η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο  την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί, ως τη Δευτέρα, με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Μετά λοιπόν από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, η τσάντα θα παραμένει  στο σχολείο μας μία  Παρασκευή κάθε μήνα, όπως παρακάτω:

Παρασκευή 26  Ιανουαρίου 2018

   Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή  23   Μαρτίου 2018

Παρασκευή  27 Απριλίου 2018

Παρασκευή  25  Μαΐου  2018

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

 Ευχαριστούμε για την εκ των προτέρων συνεργασία σας.

                             Καλή και Ελπιδοφόρα χρονιά, Φωτισμένη, με Υγεία και  Προκοπή.

Κοζάνη, 22 Ιανουαρίου 2018

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Χρήστος Ι. Κακαβάς