Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στα Μουσικά Γυμνάσια

Συννημένα έγγραφα

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017 – 2018

Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή :    13.20 – 14.00

Τρίτη και Τετάρτη:       8.20 – 9.20

oria 11ou DS

Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-18 θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 2017.

Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2017-2018 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως 31-12-2011.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος my school του ΥΠΠΕΘ.

2.Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π)

3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (Θα δοθεί στους γονείς από το Σχολείο και αφού συμπληρωθεί θα κατατεθεί στο σχολείο). Εναλλακτικά μπορείτε να το «κατεβάσετε» από εδώ.

4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

 5.«Βεβαίωση Φοίτησης» από το νηπιαγωγείο η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.  Η Βεβαίωση Παρακολούθησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2017) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο εγγραφής του μαθητή.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018

Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα πειραματικά σχολεία και στα πρότυπα σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018

Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Πειραματικά Σχολεία και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα πειραματικά σχολεία και στα πρότυπα σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018

Δραστηριότητες πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Την τελευταία βδομάδα πριν κλείσουμε για τις διακοπές του Πάσχα, οι τάξεις Α΄ Β΄ Γ΄και Δ΄ παρακολούθησαν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την παράσταση:

Holms«ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ – Ένα μυστήριο με νόημα» , ενώ οι τάξεις  Ε΄ και  ΣΤ΄  συμμετείχαν στο Βιωματικό Πάρκο σε Επετειακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : «Πασχαλινές Κατασκευές και Δρώμενα».

Την Παρασκευή 7-4-2017 όλα τα παιδιά του Σχολείου πήραν μέρος στο «κυνήγι κρυμμένων αυγών». Νικητές ήταν όλοι, γιατί σημασία έχει η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού.

Τέλος, την ημέρα αυτή δόθηκαν στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά του Σχολείου μας για το συσσίτιο απόρων οικογενειών.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δραστηριότητες πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Γερμανικά σε κίνηση

8151275-STANDARD

Την Παρασκευή 7-4-2017 οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄ τάξη που παρακολουθούν το μάθημα της Γερμανικής Γλώσσας συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Γερμανικά σε κίνηση- Glossomobil».

Κατηγορίες: Διακρίσεις-Προγράμματα, Εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γερμανικά σε κίνηση

Ματίς – Τέχνη και Συναίσθημα

Τα παιδιά της Β΄ τάξης στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Βήματα στη Ζωή» παρακολούθησαν στο χώρο του Σχολείου μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Ματίς – Τέχνη και Συναίσθημα».

Κατηγορίες: Διακρίσεις-Προγράμματα, Εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ματίς – Τέχνη και Συναίσθημα

Μια ευγενική προσφορά

Πριν λίγο καιρό ο κ. Ρωμανός, πατέρας μαθήτριας του Σχολείου μας, μάς προσέφερε 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πραγματικά πολύ χρήσιμη προσφορά. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια ευγενική προσφορά

Θρανία που έγιναν επιτραπέζια παιχνίδια…

Μια έξυπνη ιδέα που συζητήσαμε  με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας  υλοποιήθηκε και τους ευχαριστούμε όλους, γιατί είναι μια ομαδική δουλειά. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Γαλανοπούλου που είχε την καλλιτεχνική έμπνευση και εργάστηκε με πολύ κέφι και μεράκι. Έτσι τα θρανία βρήκαν και μια άλλη χρήση. Έγιναν επιτραπέζια παιχνίδια στους διαδρόμους του Σχολείου μας. Πραγματικά είναι πανέμορφα!

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θρανία που έγιναν επιτραπέζια παιχνίδια…

Κατασκευή Ψηφιδωτών

Οι μαθητές της Ε τάξης του σχολείου μας δημιούργησαν τα δικά τους ψηφιδωτά, στο χώρο του σχολείου. Μπράβο παιδιά!

Κατηγορίες: Διακρίσεις-Προγράμματα, Εκδηλώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατασκευή Ψηφιδωτών