ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές των Γ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου μας, επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη, δανείστηκαν βιβλία και παρακολούθησαν πρόγραμμα δημιουργικής γραφής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων , οι μαθητές της  Α΄και Δ΄τάξης του σχολείου μας, εκπροσωπώντας τα σχολεία μας, συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα πρόσφεραν στην Κιβωτό του Κόσμου την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017.

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Εκτός από τον γιορτινό στολισμό των σχολείων μας, ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων μάς επιφύλαξε και μία άλλη ωραία έκπληξη, σε συνεργασία με τον κ. Μπεγνή Γεώργιο, πατέρα μαθητή της Β’ τάξης του σχολείου μας .

 

 

       Σας ευχαριστούμε πολύ !         

ΔΡΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

        Οι μαθητές της Έκτης τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν την προηγούμενη εβδομάδα στη δράση «Μια ώρα κώδικα για κάθε μαθητή» γιορτάζοντας έτσι την παγκόσμια εβδομάδα προγραμματισμού και τα 50 χρόνια από τη δημιουργία γλωσσών προγραμματισμού για παιδιά.

Οι μαθητές μας αφιέρωσαν μία ώρα προγραμματίζοντας σε μία από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ιστοχώρου https://code.org/learn

Με την ολοκλήρωση της δραστηριότητας πήραν και πιστοποιητικό για τη συμμετοχή τους!

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Την  Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου το σχολείο  μας δεν θα λειτουργήσει, επειδή  οι εκπαιδευτικοί μας θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του τοπικού συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε  «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ».

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, να παραμείνουν κλειστά  όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου οι μαθητές της Ε΄και  ΣΤ΄τάξης  θα παρακολουθήσουν τη γιορτή, που ετοιμάζει η Δ΄ τάξη, η οποία θα αρχίσει στις 8.15 π.μ. και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

Οι μικροί μαθητές των Α΄, Β΄και Γ΄ τάξεων θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν αύριο κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος.

 

                          Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνειο

Τα χίλια πρόσωπα της ενέργειας

Πειραματίξ….Τα χίλια πρόσωπα της ενέργειας…….. Οι μαθητές της Στ΄ τάξης μέσα από  βιωματικές δραστηριότητες  και πειραματικές διαδικασίες έμαθαν  με ευχάριστο τρόπο θέματα που αφορούν την ενέργεια και  απέκτησαν εμπειρίες .

20171031_093743[1] 20171031_093908[1] 20171031_094014[1] 20171031_093510[1] 20171031_093728[1]