Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, δραστηριότητες,…).

Μια συναυλία για την Αρλέτα…


 

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 (πρωί για τους μαθητές και 19:30 για τους γονείς) θα δοθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας από τους μαθητές της Δ΄ τάξης η παράσταση: «Μια συναυλία για την Αρλέτα…». Σας περιμένουμε!

ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ


Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 (09:00΄ για τους μαθητές και 19:00 για όλους) θα δοθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας από τους μαθητές της Στ΄ τάξης η θεατρική παράσταση – κωμωδία: «ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ». Αυτό το έργο του Δ. Κ. Βυζάντιου (σε διασκευή Γ.  Διζικιρίκη) αφορά την «κατά τόπους διαφθορά της ελληνικής γλώσσης» και παρουσιάζεται ως διάχυση του εκπαιδευτικού προγράμματος της Στ΄ τάξης: «ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ».

Β΄ φάση Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού «Αριστοτέλης» 2018


Το σχολείο μας έχει για δεύτερη χρονιά τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το Σάββατο 19 Μαΐου 2017 τη β΄ φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού «Αριστοτέλης» 2018 για τους μαθητές Ε΄ και Στ΄ τάξης. Για τη διευκόλυνση προσέλευσης (09:30 π.μ.) των γονιών τους στο σχολείο μας σας υποδεικνύουμε τις δύο ευκολότερες διαδρομές, τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε (βλ. και επισυναπτόμενο χάρτη):

(α) Διαδρομή από τη Λεωφόρο Κηφισίας: Λεωφόρος Κηφισίας (πριν από το δαχτυλίδι του ΟΤΕ) – Οδός Φραγκοκκλησιάς (δεξιά) – Οδός Σάμου (αριστερά) – Οδός Ι. Χρυσοστόμου (δεξιά) – Οδός Κριεζή – σχολείο.

(β)  Διαδρομή από τη Λεωφόρο Πεντέλης: Λεωφόρος Πεντέλης – Οδός Πολυδρόσου (Ρέμα Χαλανδρίου) – Οδός Γιασεμιών – Οδός Ακακιών – Οδός Χρυσανθέμων – Οδός Κριεζή – σχολείο.

Καλώς ορίσατε!!!

Όρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου


Αναλυτικά: Οδός Ναρκίσσων (από Νο 58 έως Νο 2) => Οδός Ροδοδάφνης (από Νο 63 έως Νο 31 – από την Οδό Γαζίας και κάτω συμπεριλαμβάνονται και τα ζυγά) => Οδός Γαζίας (από Νο 8 έως Νο 2) => Οδός Ακακιών (από Νο 31 έως Νο 47 – μέχρι τη οδό Στρατηγού Ρογκάκου και έως Νο 36, τα ζυγά) => Οδός Στρατηγού Ρογκάκου (από Νο 43 έως Νο 65) => Οδός Σάμου (ολόκληρη από την αριστερή μεριά (όλα τα μονά) και τα ζυγά μέχρι τη Ρογκάκου (Νο 46 στη Σάμου) => Οδός Φραγκοκλησιάς (από «ΑΕΠΙ» έως «Αμαρουσίου – Χαλανδρίου» χωρίς κατοικίες) => Οδός Αμαρουσίου – Χαλανδρίου (από Νο 51Β έως Νο 93) => Οδός Βάρναλη (συνέχεια της Αμαρουσίου – Χαλανδρίου από Νο 62 και πάνω (π.χ. Νο 64, Νο 66, Νο 68, …) => Οδός Μονεμβασιάς (από Νο 26 έως Νο 30). (Σημείωση: Η οδός Κριεζή έως Νο 65 στα μονά και έως Νο 74 στα ζυγά νούμερα).

Εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2018-2019


Οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη το επόμενο σχολικό έτος 2018 – 2019 θα γίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 έως και την Παρασκευή 18  Μαΐου 2018, και από τις 08.20΄ έως τις 13.30΄.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, είναι:

  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας, για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία Μητρώα ή Δημοτολόγια. (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ: Φ.6/498/57863/Δ1, 6-4-2016)
  2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (μπορεί να προσκομιστεί μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου).
  4. Αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του/της μαθητή/τριας (ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή Φορολογική δήλωση ή ενοικιαστήριο θεωρημένο από την Εφορία).
  5. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
  6. Φόρμα εγγραφής μαθητή (συμπληρώνεται στο σχολείο).
  7. Αίτηση φοίτησης στο ολοήμερο για τους μαθητές που θα παραμένουν σε αυτό (επίσης συμπληρώνεται στο σχολείο).

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Δρ. ΚΩΝ/ΝΟΣ Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

 

Πρόσκληση στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου προσκαλεί μαθητέςεκπαιδευτικούς και γονείς την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 (περίπου στις 11:οο΄π.μ.),  στην αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας.
Η συνταγή της γιορτής περιλαμβάνει ως συνήθως: μάσκες, στολές, σουβλάκια, νοστιμιές από τους γονείς, εργαστήρι για κατασκευή μάσκας, σερπαντίνες, μουσική, παιχνίδια στην αυλή.
Εκεί μικροί και μεγάλοι (μασκαρεμένοι) θα βρεθούμε, θα αστειευτούμε, θα παίξουμε και θα ξεχάσουμε όσα θα θυμηθούμε από … Δευτέρα!
Σας περιμένουμε.

Πρόσκληση στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσκαλεί μαθητές και γονείς την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.
Το πρόγραμμα της γιορτής που ξεκινά στις 11:οο΄π.μ. περιλαμβάνει:
α) Καλωσόρισμα από τον Αϊ-Βασίλη και στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
β) Παρουσίαση σύντομων προγραμμάτων στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων με σειρά εμφάνισης:
Χορωδία, Μοντέρνος Χορός, Ρυθμική – Ενόργανη Γυμναστική,και Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ) στο υπόστεγο.
γ) Παιχνίδια και δοκιμασίες, για όλες τις τάξεις, τις οποίες θα απολαύσουν παιδιά και γονείς, παράλληλα με… εργαστήρι origami από εθελοντές (χριστουγεννιάτικα δεντράκια και αστέρια), και πολλές ακόμα εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους…
Σας περιμένουμε.

«Our school, our playground»


ERASMUS_SYMBOL100_4919100_4928100_4929100_4930Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 το σχολείο μας υποδέχτηκε δεκαπέντε εκπαιδευτικούς από τις επτά χώρες (Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρος, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+  (2017 – 2019):»Our school, our playground». Στο πρόγραμμα αυτό συντονίστρια είναι η εκπαιδευτικός κα. Μαρία Σκιαδέλλη και συμμετέχουν πολλοί εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μαζί με τους μαθητές των τάξεών τους.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κα. Σκιαδέλλη (εμψυχώτρια του προγράμματος), τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και όλους όσους βοήθησαν στην υπέροχη αυτή υποδοχή (εκπαιδευτικούς και μαθητές).

Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής (Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017)


Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικήςkleista-ola-ta-scholeia-tis-attikis-tin-paraskevi-300, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

Αγιασμός


agiasmosΑγαπητοί γονείς, αγαπημένοι μας μαθητές,

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 08.30΄ π.μ. θα ξεκινήσουμε την νέα μας σχολική χρονιά με τον Aγιασμό.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη ενημέρωση από τον Διευθυντή του σχολείου στους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης και στους γονείς των μαθητών που θα παρακολουθήσουν το Ολοήμερο Πρόγραμμα (από τις 13.15΄ έως τις 15.00΄ ή τις 16.00΄).

Στο τέλος θα παραμείνουν όλοι οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης για μια πρώτη επικοινωνία με την εκπαιδευτικό που ανέλαβε την Α΄ τάξη.

Ο Διευθυντής

Δρ. Κων/νος Δ. Αρβανιτάκης


Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων