ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες λόγω εποχικής γρίπης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες λόγω εποχικής γρίπης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Τελευταία μέρα μαθημάτων για το 2022 σήμερα και οι μαθητές μας την τίμησαν με θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προβολή οπτικοακουστικού υλικού και εκπλήξεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους καθηγητές τους, Τσαφαρά Α., Τσαρδούνη Α., Βιτζηλαίου Β. & Αθανασίου Π., που είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης.

Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Δημοσιεύθηκε στη ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

«Πράξεως Αγάπης» συνέχεια…

Η ανταπόκριση των μαθητών μας και των οικογενειών τους στην «Πράξη Αγάπης», ένα κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης, ήταν συγκινητική. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν σήμερα, ημέρα Τετάρτη 21-12-2022, από επιτροπή των ίδιων των μαθητών με τη συνοδεία του Διευθυντή και της υπεύθυνης καθηγήτριας στην Ενορία μας. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, περιηγήθηκαν στους βοηθητικούς του χώρους και ολοκληρωσαν την «αποστολή τους» πλήρεις ενσυναίσθησης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Πράξεως Αγάπης» συνέχεια…

εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του σχολείου

Πατήστε στο σύνδεσμο για να ενημερωθείτε για τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του 10ου Γυμνασίου Καλλιθέας.

Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας 2022 2023

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του σχολείου

Δράση ευαισθητοποίησης & πρόληψης των εξαρτήσεων (25-11-22)

Η ομάδα του σωματείου «Θησέας», ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της σχολικής μας κοινότητας, συνάντησε τους μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους και, μέσα από γόνιμο διάλογο και βιωματικές δράσεις, όχι μόνο τους ενημέρωσε σε θέματα εξαρτήσεων, αλλά και συνέβαλε στην ανάπτυξη και παγίωση υγιών διαπροσωπικών σχέσεων και την ενδυνάμωση των μεταξύ τους δεσμών.

 

Δημοσιεύθηκε στη ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση ευαισθητοποίησης & πρόληψης των εξαρτήσεων (25-11-22)

Πράξη Αγάπης

Οι μαθητές του σχολείου μας, με τη θερμή συμπαράσταση των γονιών τους, κινητοποιούνται για μια ακόμη χρονιά και συγκεντρώνουν τρόφιμα, για να στηρίξουν τα συσσίτια της Ενορίας μας, ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων.

Ανοίγουν, έτσι, το σχολείο μας στην κοινότητα δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους, την κοινωνική τους ευαισθησία και τη στήριξή τους στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.οθόνης 2022 12 06 171626

Δημοσιεύθηκε στη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πράξη Αγάπης

αφίσα για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Προσωρινή Αφίσα Υποστηριξη φοίτησης ΣΜΕΑΕ + ΤΕ – 2022-2023 (1)

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο αφίσα για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Εκπαιδευτικοί Όμιλοι

Στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2022-23 έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος διδασκαλίας οι παρακάτω όμιλοι:

 

ΟΜΙΛΟΙ ΗΜΕΡΑ
1.    Θεατρικός όμιλος.

Οργάνωση παράστασης του θεατρικού έργου του Δ. Ψαθά «Ζητείται ψεύτης».

Παρασκευή
2.    Όμιλος Φυσικών Επιστημών.

«Οι Φυσικές Επιστήμες στη ζωή μας».

Τετάρτη & Παρασκευή
3.    Όμιλος Φιλαναγνωσίας & Βιβλιοθήκης. «Ακολουθώντας την Άλκη στον μαγικό της περίπατο», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση της Άλκης Ζέη. Πέμπτη

 

 

Δημοσιεύθηκε στη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτικοί Όμιλοι

επέτειος του πολυτεχνείου

 

Σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 στο σχολείο εορτάστηκε η 49η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Μαθητές/τριες και γονείς παρακολούθησαν  αποσπάσματα από το χρονικό εκείνων των ημερών που αφηγούνταν οι μαθητές , απαγγελίες ποιημάτων και τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου .

Αίσθηση προκάλεσε το τραγούδι  « Λίμνη Κοκκινισμένη» που γράφτηκε από τη μαθήτρια   της Γ ΄ Γυμνασίου Μ.Λ. και μελοποιήθηκε από τον καθηγητή της μουσικής κ. Τάσο Τσαφαρά.

Συγχαρητήρια στους μαθητές που έλαβαν μέρος στη γιορτή, στους καθηγητές που είχαν την επιμέλεια κ. Σ. Αντωνοπούλου και Α. Ζερβάκη , όπως επίσης και στον κ. Α. Τσαφαρά που είχε την επιμέλεια της χορωδίας.

Δημοσιεύθηκε στη ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο επέτειος του πολυτεχνείου

και του χρόνου!

 

Δημοσιεύθηκε στη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο και του χρόνου!